DISCLAIMER

Laatst bijgewerkt: 28 april 2022

De informatie op https://www.anahana.com website (de "Dienst") is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden.

Anahana Wellness Inc. aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor fouten of omissies in de inhoud van de Dienst.

In geen geval zal Anahana Wellness Inc. aansprakelijk zijn voor enige speciale, directe, indirecte, gevolg- of incidentele schade of welke schade dan ook, hetzij in een contractuele handeling, nalatigheid of andere onrechtmatige daden, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van de Dienst of de inhoud van de Dienst. Anahana Wellness Inc. behoudt zich het recht voor om toevoegingen, verwijderingen of wijzigingen aan de inhoud van de Dienst op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving door te voeren.

Anahana Wellness Inc. garandeert niet dat de Dienst vrij is van virussen of andere schadelijke componenten.

 

FITNESS DISCLAIMER

De Dienst biedt informatie over gezondheid, fitness en voeding en is uitsluitend ontworpen voor educatieve doeleinden. U mag niet vertrouwen op deze informatie als een vervanging voor, noch vervangt het professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als u zich zorgen maakt over of vragen stelt over uw gezondheid, dient u altijd een arts of andere gezondheidsdeskundige te raadplegen.

Verwerp, vermijd of vertraag het inwinnen van medisch of gezondheidsgerelateerd advies van uw zorgprofessional niet vanwege iets dat u mogelijk op de Dienst hebt gelezen. Het gebruik van enige informatie verstrekt op de Dienst is uitsluitend op eigen risico.

 

AFFILIATE DISCLAIMER

Deze affiliate openbaarmaking beschrijft de affiliate relaties van Anahana Wellness Inc. met andere bedrijven en producten.

Enkele van de links zijn "affiliate links", een link met een speciale tracking code. Dit betekent dat als u op een affiliate link klikt en het artikel koopt, wij een affiliate commissie ontvangen.

De prijs van het item is hetzelfde, of het nu een affiliate link is of niet. Hoe dan ook, wij bevelen alleen producten of diensten aan waarvan wij denken dat ze een toegevoegde waarde hebben voor onze lezers.

Door het gebruik van de affiliate links, helpt u de Dienst te steunen, en wij waarderen uw steun oprecht.

De affiliate advertentieprogramma's die de Dienst gebruikt zijn:

  • Amazon Services LLC Associates Program

  • Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

  • Anahana Wellness Inc. neemt deel aan het Amazon Services LLC Associates Program, een affiliate advertentieprogramma dat is opgezet om sites de mogelijkheid te bieden advertentiegelden te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon.com of endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, of AmazonWireless.com.

  • De pagina's van deze Dienst kunnen affiliate links naar Amazon en zijn affiliate sites bevatten waarop de eigenaar van deze Dienst, Anahana Wellness Inc., een verwijzingscommissie verdient.

 

EXTERNE LINKS DISCLAIMER

https://www.anahana.com website kan links bevatten naar externe websites die niet worden aangeboden of onderhouden door, of op enige wijze verbonden zijn aan Anahana Wellness Inc.

Waarschuwing: Anahana Wellness Inc. garandeert niet de nauwkeurigheid, relevantie, tijdigheid, of volledigheid van enige informatie op deze externe websites.

Disclaimer van https://www.anahana.com

 

MEDICAL DISCLAIMER

Anahana Wellness (Bedrijf/maker) van gepubliceerde content, e-mail cursus, social media posts, apps en abonnementen hierin aangeduid als "Producten" zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Ze zijn op geen enkele wijze bedoeld om medisch advies te geven of als zodanig te dienen. U wordt altijd dringend verzocht om met een medische professional of arts te spreken om te bepalen of u fit of gekwalificeerd bent voordat u met een fitnessprogramma begint en of het geschikt is voor uw behoeften en vereisten. Het doen van oefeningen geschiedt op eigen risico en het bedrijf ontkent elke verantwoordelijkheid indien een blessure optreedt.

Als u of iemand in uw familie een voorgeschiedenis van hoge bloeddruk of hartaandoeningen heeft, is een gesprek met een arts van essentieel belang.

Hetzelfde geldt voor:

  • Pijn in de borst bij inspanning of recente pijn in de borst in de afgelopen maand

  • Als u rookt

  • Heeft u last van een hoog cholesterol

  • Obesitas

  • Broze botten

  • Andere gewrichts- of botkwesties

Dit zijn slechts enkele van de aandoeningen waardoor u risico loopt op letsel of complicaties tijdens lichamelijke inspanning. Als uw arts of zorgverlener u fysieke inspanning heeft afgeraden, volg dan hun instructies op!